Over ons

LAN5 wil kwaliteit toegankelijk maken voor een breder publiek. Wij onderscheiden ons op de volgende gebieden:

Wij werken graag met nieuwe technieken.

Al onze oplossingen maken gebruik van Responsive Webdesign. Hierdoor blijft uw website volledig toegankelijk voor zowel desktops, tablets als smartphones. Een aparte mobiele website is dankzij deze techniek niet meer nodig!

Wij leveren kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Het klinkt zo logisch, maar is dat het ook? Wij merken dat veel bedrijven in tijden van crisis kiezen voor goedkope oplossingen. Achteraf gezien, blijken deze oplossingen juist duurder te zijn. Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Een website is namelijk meer dan alleen grafische vormgeving. Wat er mooi uitziet, hoeft niet mooi te werken. Wij leveren dan ook alleen kwaliteit, zoals wij deze zelf ook geleverd zouden willen zien.

Wat uw budget ook is, wij komen met u tot een oplossing.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van simpel tot uitgebreid, van standaardpakketten tot maatwerk. Wij zijn dan ook van mening dat wij iedere klant een goede oplossing kunnen bieden, waarbij u exact weet waar u aan toe bent; vooraf en niet achteraf. Vertrouwen en gemaakte afspraken nakomen vormen de basis van onze manier van werken.

Groeit uw bedrijf? Wij groeien met u mee.

Onze oplossingen hebben een uitstekend fundament, waar op doorgebouwd kan worden met aanvullende modules. Ons programmeerwerk is dusdanig ingericht, dat wijzigingen makkelijk doorgevoerd kunnen worden. Dit klinkt misschien logisch, maar de praktijk bewijst vaak het tegendeel! Bij ons blijven uw content en vormgeving altijd van elkaar gescheiden, zodat uw website ook in de toekomst met u mee kan groeien.